Salam selamat pagi semua,maafkan cikmin kerana dalam beberapa hari yang lepas tiada entri terbaru dari cikmin.com..ngeeee..perasan macam la ramai orang baca sangat kan.Yang sebenarnya cikmin masih dalam situasi keletihan badan dan minda.Tapi sejak balik dari kampung larat pulak cikmin berjaga malam sambil blogwalking..adakah ini yang digelar blogger tegar?ekekekek..setahu cikmin la kan,blogger tegar tu kalau entri lebih dari 1 sehari..ini?hentam je la kan..
Oleh kerana cikmin selalu tak cukup masa,almaklum la kan..dah bersuami dan ada anak-anak yang nak di belai di beri perhatian..tapi cikmin masih ada masa jugak untuk blogging di alam maya dan jugak membaca majalah-majalah yang di beli di kedai mamak.Sesuai dengan keadaan cikmin yang selalu kekangan masa,rasanya artikel yang baru cikmin baca ni mungkin dapat membantu dalam mengharmonikan lagi hubungan diantara suami isteri..opssss!
Kekangan masa akibat kesibukan bukan alasan untu pasangan menghindari hubungan intim.Bagi pasangan yang sibuk,anda sebenarnya masih boleh ‘mencuri’ sedikit masa untuk ‘bersama’ pasangan.Justeru electric sex adalah alternatif yang boleh dicuba bagi pasangan yang sibuk.Meskipun durasinya begitu cepat,namun anda dan pasangan masih tetap bisa menikmati hubunga indah dan luar biasa.Malah variasi hubungan intim seperti ini sebenranya lebih istimewa dan menarik dari apa yang dibayangkan.Tidak keterlaluan juga jika dikatakan ‘panasnya’ begitu membara dan mengejutkan seolah-olah seperti terkena kejutan elektrik!
Apakah Electric Sex?
Electric sex adalah hubungan intim yang berlangsung dalam waktu yang singkat.Juga disebut ‘quickie sex’ atau ‘seks kilat’.gaya bercinta seperti ini biasanya melalui fasa pemanasan atau foreplay yang cepat.
Keitimewaan Electric Sex
Electric sex punya keitimewaan tersendiri.Percaya atau tidak,gaya bercinta seperti ini dapat menjadi solusi sempurna sewaktu anda ingin ,menyelitkan cerita hubungan intim di dalam jadual harian yang padat dengan pelbagai tugas dan aktiviti.
Lokasi Hot Untuk Electric Sex
Selain lokasi di kamar,berikut turut disertakan beberapa lokasi electric sex yang bisa dijadikan pilihan untuk membuat aliran darah dan libido anda berdua memuncak.Biarpun mengundang sedikit cabaran,namun bagi yang inginkan kelainan tidak ada salahnya jika ingin mencuba.
1.KERETA
Carilah lokasi diluar rumah yang mebolehkan anda dan pasangan ‘bercinta’ di dalam kereta tanpa sebarang gangguan.Schhh!..jangan sampai diketahui orang lain!Posisi ‘bercinta’ yang ideal untuk gaya bercinta didalam kereta adalah misionary atau woman on top.
2.DAPUR
Gaya ‘bercinta’ di lokasi ini juga tidak kurang hebatnya.Selain berfungsi sebagai tempat memasak,dapur juga sebenarnya boleh dijadikan medan ‘pertempuran’ antara anda dan pasangan.Sewaktu pasangan sedang sibuk mencuci pinggan atau memasak,anda boleh memberi kejutan kepadanya dengan memeluk sambil membelai bahagian sensitifnya.Pastinya dia seakan terkena kejutan elektrik sebelum ‘hal yang paling anda inginkan’ terjadi.
3.TANGGA
Ternyata lokasi dibawah tangga bisa menjadi lokasi untuk melancarkan aksi elcetric sex.Gaya bercinta misionary atau posisi lelaki berada diatas pasangan boleh dilakukan.Hasilnya,anda dan pasangan dapat merasai sensasi electric sex yang luar biasa.
4.RUANG SEMPIT
Anda bisa memanfaatkan ruang sempit di dalam rumah untuk menjalankan misi ‘permainan’ bersama pasangan.Posisi ideal yang dapat dilakukan saat bercinta dengannya adalah.Istimewanya,posisi ini dapat memungkinkan anda menikamati suasana romantis secara maksimum dengan pasangan
Sumber: Harmoni bilangan: 131
Number of View :4505Incoming Search Terms:
- tukar bini (38)
- tukar bini main (36)
- main tukar bini (35)
- posisi seks dalam kereta (12)
- seks tukar bini (12)
- tukar main bini (9)
- seks tukar isteri (6)
- main tukar isteri (6)
- seks tukar pasangan (5)
- tukar isteri 5 (3)


{ 26 comments… read them below or add one }
ni utk 20 sx ni..hehe
.-= aizuddin´s last blog ..Apa Rafidah Ibrahim Ajar Aku Blogging? =-.
GANAS2 jugak PANAS2 hahaha..harus ramai dtg melopong kat sini sbb kepochi kan..amboi kak ko skrg bkn main lg erk..sejak2 lahirkan faheem mcm2 ”aksi” hahahahaha..apepon 1 penyampaian yg bagus buat suami isteri…jgn lak ade yg blm kawin menerai cara gini udah la yer..kang xpsl2 kene cekup mase bercinta dlm kereta tuh hahaha
.-= AmyGermany´s last blog .. =-.
salam cikmin. huhu… tajuknya pun menyengat! chik dah pernah baca artikel ni. hahaha… org kahwin mesti dah pernah lalui ni, tak gitu ke cikmin? tak kan 4 tu je lokasi hot nya?
.-= kakchik´s last blog ..Akan ke Kuala Lumpur Jua… =-.
tips tentang POSISI yang memang menarik….
slow betul streamyx kat gombak ni, dah 5 min, shoutbox cikmin tak kuar2 jugak. lupa nak tulis tadi, hitz.fm ada kat blog cikmin ni, klik spesel
cikmin..blog ni xde smbox ke…ke kita yg xjmpa…kita xleh nk join la ni ye…jauhhhhh…hihi…
atas peti ais ade tak?
.-= Anarm´s last blog ..Internet lebih laju dengan Pale Moon Project =-.
hehhe…selalu amalkan supaya hubungan lebih intim la la la
.-= edy´s last blog ..Check website down ke tak =-.
dah beranak pinak ni takde mood le.sibuk ngurus anak sampai lupa bab bab tu..
hehehehe…mona..memang la kan…penat urus anak2 masak lagi, pegi keje lagi penatnya tuhan je yang tahu…kekadang nak buat sesuatu untuk diri sendiri pun takde masa…..tapi ni info yg bagus la…untuk mengeratkan hubungan suami isteri….huhuhuhu…
.-= shiori´s last blog ..masak masak sabtu lepas =-.
kekekeke..nice entry..
.-= Rokku´s last blog ..Erkk..Alyah Oh Alyah =-.
oh ho
hasni dah 23
blh baca lakan;-p
hehe
tetiba i malu ni
apakah??!@@#$#%@#$@
Electric Sex utk pasangan yg dah kahwin, mana-manapun sesuai, asal jangan di tempat umum atau klinik, hehe
.-= kulanz´s last blog ..Thanks TM (Streamyx), Kali Ni Perkhidmatan Memang Terbaik! =-.
wow.. hahaha nnt nk buat time mlm pertama kita.. leh ke? nk try buat atas sofa kat ruang tamu dulu.. tu kira tpt sempit gak tu..
pstu kat dapur mmg pasti! :p hahahha intim!!! bila dh knyg bab ‘itu’, leh terus mkn, knyg perut plak :p
.-= arieza´s last blog ..::: Blogger Award – Cantik Ke??? =-.
wah. dlm kete tu lokasi yg best. hahaha. nice2 =P
.-= acapz´s last blog ..GengBlogger Tak Secure? Dan Program GB Terbaru =-.
erkkk..belom kawen ni.baca wat ilmu masa depan je la.huhuu..
.-= kachang´s last blog ..Tragedi Zaman Sekolah =-.
oh, buleh try nnt.. hehe… [bile da kawen la] =P
.-= Pisyek´s last blog ..Pisyek benci plagiat. Anda suka plagiat? =-.
salam min..hemmm bahaya ni..kang dpt lagi satu..
wah aksi dimana2..
yg tak kawin tu jgn pg cuba pulak!
.-= Luth Textile´s last blog ..(PANAS) Rakaman Sindiket Penipuan Power Root Menang Rm10k =-.
terbaca=.=
tak kahwin lagi. huhu T__________T
.-= ejaa´s last blog ..Entry Taip Cepat. =-.
hehehe… macam-macam sengat sekarang ye cikmin.kihkihkih
menarik nih hehe kat tangga tu yang tak tahan…hehe
.-= Nine´s last blog ..Apa Itu RSS (Really Simple Syndication) ?? =-.
erm… kepada yang dah kahwin je k…erm yang bujang2 macam kita… bahaya!!! don’t try this at home!!
.-= zik´s last blog ..Mari berzikir! =-.
huhuh..yg bujang leh baca ke tak ni??
aried´s last [type] ..Hidup seorang lelaki RABUN WARNA
sesekali.. tukar lokasi yg advanture sikit..
baru la thrill..
ahaks!
sesekali.. kene la tukar lokasi yg advanture sikit..
baru la thrill..
ahaks!
{ 1 trackback }